Voor ieder wat wils tijdens de Stripdag én Leuven by Night

Voor ieder wat wils tijdens de Stripdag én Leuven by Night

We wouden het al lang schrijven: onze (voorlopig, you never know) laatste "na corona". Leuven by Night draaide immers in mei 2023 eindelijk weer op volle toeren: Bondgenieten zorgde voor heerlijke hapjes en deugddoende drankjes in de Bondgenotenlaan, wij voor beleving in de rest van de stad.

En daarmee bedoelen we dus écht topbeleving. We begonnen al in de namiddag, met onze stripdag voor jong en minder jong in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Je kon in tal van zaken en in de binnenstad je hartje ophalen bij Suske & Wiske, Lucky Luke, Jommeke, Liandra Sadzo van De Buurtpolitie én bij topauteurs zoals Dieter Steenhaut en Steve Van Bael.

De middag maakte plaats voor de avond onder de zalige melodieën en beats van tal van live muzikanten en dj-booths. Late night shoppen? In Leuven natuurlijk, want ook onze grabbelton was weer van de partij op 17 mei, en wat waren de bezoekers blij. Leuvense shoppers maakten namelijk kans op tal van cadeaubons en prijzen: de consument de winkels binnen dragen? Kunnen we.

Het hele verhaal in beelden bekijk je hieronder:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x