About

About

“Het is weer druk in Leuven”, daar waar het ooit begon. “De schitterende handel en horeca promoten bij het grote publiek”, was de eerste opdracht en dat werd onze missie en een héérlijke business. En het is een blijver.

Onze droom? Winkelstraten, dorpen en steden vol fonkelende etalages, stoepborden met inspirerende boodschappen in aantrekkelijke taal, winkels met een unieke, persoonlijke selectie van producten, de meest gastvrije horeca én creatieve inzet van leegstaande vastgoedpareltjes.

Ook jullie droom? That’s where we come in.
Jouw winkel en horecazaak zetten we samen op de kaart en maken we top-of-mind bij jouw vast én nieuw potentieel cliënteel met een opvallende (communicatie) campagne, een originele beleving, de uitbouw van een omnichannel verhaal,.. Het laaghangend fruit dat je zelf niet meer ziet, wordt geplukt.    

Grootser? Natuurlijk. Straten vol authentieke beleving, leuks in leegstaande panden, stadsbrede events, prikkelende campagnes,.. De bezoeker nieuwsgierig laten struinen door een straat en een stad vol leven. Daar gaan we voor.    

Snel, stipt en professioneel schakelen, met tonnen enthousiasme en verantwoordelijkheid, zo pakken we jouw verhaal aan. Vlot toepasbare, kant- en klare plannen die je zelf ten uitvoer brengt of liever een volledige realisatie met snel en zichtbaar resultaat? Het kan, allemaal.

Details en schoonheid, die verliezen we nooit uit het oog. De verfijning, de kunst zit hem net in die details die misschien weinigen direct opmerken, maar die uiteindelijk het perfecte en persoonlijke visitekaartje zijn van je zaak, je straat, je stad.

Waar we zelf geen kei in zijn, daar zetten we graag de échte specialist ter zake in en in die samenwerkingen is   1 + 1  3. Samen blinken we met de juiste tools en beleving de verborgen klasse, communicatie, verfijning en uniciteit van je zaak, straat en stad weer helemaal op.

Ons idee, onze aanpak, dat is één visie. Weliswaar gevormd door ervaring, lectuur en dialoog, maar het is één van de mogelijkheden, één van de te bewandelen paden naar de betere versie van jouw zaak, straat en stad.

Yes? Yes!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x